Priznanje OBNOR-u Kotor

Opštinskoj organizaciji boraca NOR-a Kotor uručen je Sertifikat kojim se potvrđuje da je Opštinska organizacija boraca NOR-a 1941-1945. g. Kotor ocijenjena sa najboljom bonitetnom ocjenom u Crnoj Gori. Kako stoji na Sertifikatu OBNOR Kotora je ispunio sve kriterijume za 2019. godinu i sada u sami vrh bonitetne izvršnosti.

Sertifikat je u digitalnom izdanju sa zlatnim pečatom što ga čini kao validnu referencu uspješnog rada, a koji će biti objavljen na sajtu organizacije.

Priznanje OBNOR-u Kotor

Ovaj Sertifikat je najkorisnija referenca za poslovanje privrednih i NVO subjekata, kako u Crnoj Gori i Srbiji, tako i na svjetskom tržištu. Firme i NVO koje su poslovale najbolje u prethodnoj godini nosioci su Sertifikata i čine mrežu najuspješnijih i one postavljaju standarde i podižu kriterijume za ocjenjivanje drugih kompanija koje su poslovale slabije.

Na osnovu iznijetog ova organizacija, na način sertifikovane kompanije, igraće značajnu ulogu u ekonomskoj i drugoj politici države strategijama i metodama kojima će se ta politika korigovati, a Sertifikat kao potvrda validnosti je najznačajniji faktor pri donošenju investicionih odluka.

Ovaj Sertifikat sa bonitetnom ocjenom dodijelila je Company Wall business iz Podgorice.
Sertifikat je trebalo da u ime organizacije boraca NOR-a Kotor primi njen predsjednik Petar Uljarević, ali zbog trenutne situacije primio je podpredsjednik SOBNOR-a Crne Gore prof. Ljubenko Borović.

Borović se zahvalio na ovako značajnom i visokom priznanju, istakavši da ga je ova organizacija zaslužila, jer ona baštini i njeguje tradiciju SUBNOR-a. Ona radi na očuvanju istorijskih događaja iz NOB-a čuvajući od zaborava borce i heroje revolucije i istinu o istorijskim zbivanjima, odajući na ovaj način, dužnu počast i zahvalnost onima koji svoje živote ostaviše na braniku slobode koju danas uživamo.

Napominjem da je ova organizacija u potpunosti realizovala sve programske sadržaje u prethodnoj godini, kao i i ove godine do pojave pošasti korona virusa. Događaji koji su se dogodili u ovom vremenu neće se obilježavati u skladu sa preporukama Vlade Crne Gore, ali neće dozvoliti niti prepustiti da se zaboravi. Ova organizacija se pridružuje i podržava mjere koje je donijela Vlada sa stručnim timovima Crne Gore u cilju efikasne borbe protiv ove pošasti i odaju priznanje i zahvalnost herojima prve borbene linije protiv zlokobnog virusa, zdravstvenim radnicima kao i svim drugima koji rade u ovim teškim vremenima, – istakao je Borović ovom prilikom. 

Pošaljite prijateljima stranicu Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin